Gratis fagblade

Som medlem af PLS får du både "Børn&Unge" fra BUPL og "Socialpædagogen" fra Socialpædagogerne.

pls fagbladeFagbladene favner tilsammen over hele det pædagogiske felt. De er derfor uundværlige for den, der vil følge med i, hvad der sker i den pædagogiske verden både på normal- og specialområdet - og hvis du savner inspiration til din skriftlige opgave, er bladene en guldgrube af relevant viden.

Socialpædagogen
Socialpædagogen fra Socialpædagogerne er i sin form debatskabende og formidler synspunkter mellem medlemmer og ledelse. Samtidig forsøger den at beskrive den socialpædagogiske og den samfundsmæssige virkelighed på godt og ondt. Den tager hver gang dilemmaer op, som man også kan diskutere på deres facebookprofil.

Se Socialpædagogens hjemmeside her.

Børn&Unge
BUPL's Børn&Unge forsøger at synliggøre pædagogers og pædagogfagets betydning i samfundet. Det tager desuden aktiv del i den samfundsmæssige debat, der vedrører det pædagogiske område og daginstitutionsområdet. Det er kritisk, nyhedsorienteret, dybdeborende og vidensskabende.

Se Børn&Unges hjemmeside her

Du behøver ikke at gøre noget
Som medlem af PLS modtager du automatisk Børn&Unge og Socialpædagogen.

Søg på pls.dk

pls meld dig ind 2015 blue

Meld dig ind i Danmarks bedste studieorganisation

For kun 99 kr om måneden får du: Fagblade + Personlig rådgivning + Fagligt fællesskab + Billige Forsikringer + Kurser + Rabatkort + og meget mere...

MELD DIG IND

feedback
feedback