Simon Østergaard Chievitz

simon 2

Uddannelseskonsulent

Mine arbejdsområder hos PLS drejer sig om uddannelsespolitik, organisationsudvikling og organisering. Jeg har været ansat hos PLS i forskellige stillinger siden 2013 og har et stort kendskab til det uddannelsespolitiske landskab, samt lang erfaring med organisationer og organisering af studerende.

Det betyder jeg stiller mig til rådighed med viden, rådgivning og erfaring for alle led i organisationen, om de politiske spørgsmål der påvirker landets studerende. Det andet ben i stillingen handler om organisering, hvor jeg har stået for PLS to seneste organiseringsstrategier. Her handler det om hvordan PLS er tilstede på landets pædagoguddannelser med introoplæg, kurser, afdelingsopbygning etc.

Min personlige baggrund er som studenterpolitiker og idéhistoriker fra Aarhus Universitet, ellers er jeg typen du finder til en god koncert, en fodboldkamp eller i gang med at lave diverse foreninger og projekter.

Min personlige baggrund er som studenterpolitikker og idéhistorikker fra Aarhus Universitet og bruger min fritid på at spille fodbold, være et foreningsmenneske og dedikeret Liverpool fan.

Skriv til Simon

Ansatte i PLS

Søg på pls.dk

pls meld dig ind 2015 blue

Meld dig ind i Danmarks bedste studieorganisation

For kun 88 kr om måneden får du: Fagblade + Personlig rådgivning + Fagligt fællesskab + Billige Forsikringer + Kurser + Rabatkort + og meget mere...

MELD DIG IND

AKTUELT KURSUS

Introduktion til handicapbegrebet

Hvad mener vi egentlig, når vi taler om “handicap”? Hvordan forholder vi os etisk, menneskeretsligt og pædagogisk til handicapbegrebet?

Undervisningen varetages af Lars Romild, der er uddannet Socialpædagog og Filosofisk og Sokratisk vejleder. Lars har arbejdet på botilbud for voksne med funktionsnedsættelse siden 1989, undervist 14 år på pædagoguddannelsen og været konsulent for NVIE (Nationalt Videnscenter for Inklusion og Eksklusion).

Kurset afholdes lørdag d. 14. september til søndag den 15.september 2019.

Læs mere her

feedback
feedback