Simon Østergaard Chievitz

simon 2

Uddannelseskonsulent

Mine arbejdsområder hos PLS drejer sig om uddannelsespolitik, organisationsudvikling og organisering. Jeg har været ansat hos PLS i forskellige stillinger siden 2013 og har et stort kendskab til det uddannelsespolitiske landskab, samt lang erfaring med organisationer og organisering af studerende.

Det betyder jeg stiller mig til rådighed med viden, rådgivning og erfaring for alle led i organisationen, om de politiske spørgsmål der påvirker landets studerende. Det andet ben i stillingen handler om organisering, hvor jeg har stået for PLS to seneste organiseringsstrategier. Her handler det om hvordan PLS er tilstede på landets pædagoguddannelser med introoplæg, kurser, afdelingsopbygning etc.

Min personlige baggrund er som studenterpolitiker og idéhistoriker fra Aarhus Universitet, ellers er jeg typen du finder til en god koncert, en fodboldkamp eller i gang med at lave diverse foreninger og projekter.

Min personlige baggrund er som studenterpolitikker og idéhistorikker fra Aarhus Universitet og bruger min fritid på at spille fodbold, være et foreningsmenneske og dedikeret Liverpool fan.

Skriv til Simon

Ansatte i PLS

Søg på pls.dk

pls meld dig ind 2015 blue

Meld dig ind i Danmarks bedste studieorganisation

For kun 88 kr om måneden får du: Fagblade + Personlig rådgivning + Fagligt fællesskab + Billige Forsikringer + Kurser + Rabatkort + og meget mere...

MELD DIG IND

feedback
feedback