Mia Rebecca Lund

mia fu 2015 ny

Mia Rebecca Lund
Faglig sekretær
Telefon: 4139 3746

 

 

Hvem er jeg?
Jeg hedder Mia og jeg er 27 år gammel. Jeg er vokset op inde midt i København og i dag bor jeg i en lille lejlighed på Amager. Jeg kan godt lide at bruge min fritid på at spille Dungeons and dragons med mine venner, hvor min foretrukne karakter er enten wizard eller barbar. Derudover elsker jeg at tilberede og spise lækker vegetarmad.

Hvorfor blev jeg aktiv i PLS?
Jeg blev aktiv i PLS, fordi jeg ville være med til at ændre verden. Det lyder måske lidt naivt, når det står der sort på hvidt, men jeg tror på, at det er i de store kollektive fællesskaber at de største ændringer af vores verden starter. Fagbevægelsen er den største internationale bevægelse bestående af “almindelige mennesker” og derfor ligger der også et kæmpe potentiale netop her. Både for at sikre ordentlige arbejdsvilkår for alle, men også for at udbrede en feministisk og antifascistisk dagsorden.

Når vi sammen i PLS kæmper for pædagoguddannelsen er det en politisk ideologisk kamp. Og for mig er det vigtigt, at PLS fortsat skal være en solidarisk organisation, som støtter aktivistisk arbejde imod undertrykkelse. Og så blev jeg aktiv i PLS, fordi PLS er en pisse sej organisation med verdens dejligste mennesker!

Hvad brænder jeg for?
Udover at jeg elsker at rejse ud med min kæreste og min rygsæk - gerne langt væk selvom det ikke er klimabærerdygtigt, så brænder jeg selvfølgelig for PLS. Det pædagogiske fag er for mig tæt forbundet til politisk arbejde. At være pædagog er at være udøvende etiker. Det er at yde omsorg overfor de svageste i vores samfund og udleve et menneskesyn i praksis hver dag. Jeg brænder endvidere for international arbejde, fordi jeg tror, at vi kan lære meget af, at blive spejlet af andre mennesker.

Pædagoguddannelsen ville være bedre hvis..
Der var tid til at fordybe sig i pædagogikken og til at arbejde med sit eget dannelsessyn og kulturelle ståsted. Mere konkret, hvis vi havde mere undervisning, færre eksamener, færre kompetencemål og fik lov til at være studerende i vores praktikker i stedet for lønslaver. Og så er der min helt personlige kæphest; det ville være en gave hvis port-forfølgeren (portfolien) blev afskaffet på uddannelsen.

 

Frikøbte Politikere

Forretningsudvalgets medlemmer

Søg på pls.dk

pls meld dig ind 2015 blue

Meld dig ind i Danmarks bedste studieorganisation

For kun 88 kr om måneden får du: Fagblade + Personlig rådgivning + Fagligt fællesskab + Billige Forsikringer + Kurser + Rabatkort + og meget mere...

MELD DIG IND

feedback
feedback