Emma Svane

avatar pls

Emma Svane - UCN Hjørring
Skriv til mig

Hvem er jeg?
Mit navn er Emma Svane, jeg er 24 år og bor i Hjørring, hvor jeg også til dagligt læser på UCN. Jeg har lige afsluttet min 3. praktik i en vuggestue. Jeg bruger meget af min tid sammen med min familie og min kæreste i Randers.

Hvorfor blev jeg aktiv i PLS?
Jeg blev aktiv i PLS grundet det store fællesskab. Det var efter min første kursusweekend jeg tog valget om at blive aktiv og har ikke fortrudt et sekund siden. Jeg nyder at jeg både kan blive fagligt dygtig, samtidig med jeg bliver en del af et kæmpe netværk på tværs af hele landet. Derudover fik jeg hurtigt et indblik i hvor mangelfuld vores uddannelse er på mange punkter og hvor meget faglighed vi mangler. Dette er noget af det jeg ønsker at være med til at ændre!

Hvad brænder jeg for?
Jeg brænder for at blive den bedst mulige pædagog samt at få fagligt kompetente kollegaer i fremtiden. Jeg brænder for at udvikle mennesker samt skabe positive relationer.

Frikøbte Politikere

Forretningsudvalgets medlemmer

Søg på pls.dk

pls meld dig ind 2015 blue

Meld dig ind i Danmarks bedste studieorganisation

For kun 88 kr om måneden får du: Fagblade + Personlig rådgivning + Fagligt fællesskab + Billige Forsikringer + Kurser + Rabatkort + og meget mere...

MELD DIG IND

feedback
feedback