Anna Sofie Zaar Hastrup

sissel fu 2018

Anna Sofie Zaar Hastrup
Faglig sekretær (Orlov)

Mit navn er Anna, jeg er 22 år og kommer oprindeligt fra Aalborg

Mine yndlingsord er ’cute’, ’ven’ og ’pædagogo’, og du kan altid finde mig i menneskemængden, for jeg er den med flest mulige farver og mønstre på. Som person er jeg glad, farverig, fyldt med gå-på-mod og følsom. Jeg er æstetisk anlagt og elsker at spille brætspil.

Elsker politisk arbejde
Jeg blev medlem af PLS, da jeg startede på uddannelsen i sommeren 2018 – men jeg blev først rigtig aktiv i starten af 2019, da jeg hjalp med at stable lokalafdelingen i Aalborg på benene igen og blev hovedbestyrelsesrepræsentant. Selvom jeg måske har kort tid i PLS som organisation, er politisk arbejde noget jeg har haft fingrene i siden 2013 som ungdomspolitisk aktiv.

Medlem af PLS, fordi jeg vil have indflydelse
Jeg meldte mig ind i PLS, fordi det var en selvfølge for mig. Jeg er opvokset med en stærk socialistisk ideologi og har altid lært, at man skal være solidarisk, søge indflydelse og gøre en forskel der hvor man kan.

Jeg stillede op som Faglig Sekretær, fordi jeg brænder for, at pædagoguddannelsen blive den bedst mulige. Fordi jeg mener, at man skal høre de studerende – hverdagens eksperter, og vi skal kræve vores ret. Vi er en af byggestenene i det danske velfærdssamfund, og derfor skal vi have retfærdige vilkår og en uddannelse for alle de studerende!

Det arbejder jeg med
Blandt mine mange arbejdsopgaver i PLS er: Folkemødet på Bornholm, Uddannelsesalliancen, Elev- og Studenterbevægelsen, Fagbevægelsens Hovedorganisation, BUPL, Evalueringen af pædagoguddannelsen i 202. Derudover er jeg er presseansvarlig.

Har du spørgsmål, så skal du endelig skrive til mig på  

 

Frikøbte Politikere

Forretningsudvalgets medlemmer

Søg på pls.dk

pls meld dig ind 2015 blue

Meld dig ind i Danmarks bedste studieorganisation

For kun 88 kr om måneden får du: Fagblade + Personlig rådgivning + Fagligt fællesskab + Billige Forsikringer + Kurser + Rabatkort + og meget mere...

MELD DIG IND

feedback
feedback