Kirstine Haaber

mia fu 2015 ny

Kirstine Haaber
Faglig sekretær

 

Hvem er jeg?
Mit navn er Kirstine og jeg er 23 år gammel. Oprindeligt er jeg opvokset på Falster, men har boet de sidste 9 år på Vestsjælland og nu er bosiddende i Slagelse, hvor jeg indtil videre også har taget min uddannelse.

Hvorfor blev jeg aktiv i PLS?
Jeg er af den overbevisning, at man ikke kan tillade sig at brokke sig over, hvordan tingene er, hvis man ikke gør noget aktivt for at ændre det og det er en af årsagerne til, at jeg blev aktiv i PLS.

Jeg har hele mit liv haft en retfærdighedssans, som jeg ikke kan slukke for. Den har jeg også i forbindelse med pædagoguddannelsen og jeg mener at der er for mange ting på uddannelsen som er uretfærdige, både overfor den enkelte studerende men også underviserne. Vi skal have den bedst mulige uddannelse som er med til at udvikle de pædagogstuderende, så de får de nødvendige kompetencer, der skal til for, at være med til at udvikle og danne børn, unge og andre borgere, ud fra de samfundsmæssige værdier.

Pædagoger er en essentiel del af velfærdssamfundet og jeg vil gerne kæmpe for, at vi får de mest kompetente pædagoger, som kan varetage denne vigtige rolle.

Hvad brænder jeg for?
Jeg brænder for at vi som mennesker skal have lige rettigheder og ordentlige forhold at leve og arbejde under. Jeg brænder for et samfund hvor der er plads til alle og at alle bliver set lige på trods af forskelligheder, samt de diskussioner og debatter der skal til for, at vi kommer tættere på dette mål. I den private del brænder jeg for fællesskabet, fællesskabet i PLS, på håndboldbanen eller diverse andre steder.

 

Frikøbte Politikere

Forretningsudvalgets medlemmer

Søg på pls.dk

pls meld dig ind 2015 blue

Meld dig ind i Danmarks bedste studieorganisation

For kun 88 kr om måneden får du: Fagblade + Personlig rådgivning + Fagligt fællesskab + Billige Forsikringer + Kurser + Rabatkort + og meget mere...

MELD DIG IND

pls help

Hjælp når du har brug for det...

Dit medlemskab sikrer dig, at du har et sted at gå hen, hvis du har brug for råd og vejledning. Vores sekretariat hjælper studerende med problemer på uddannelsesinstitutionen såvel som i praktikperioden.

Læs mere

feedback
feedback