PLS Indmeldelse

pls banner 2016

 

For kun 99,00 kroner om måneden får du: Fagblade + Rabatkort + Kurser + Rådgivning. Endvidere kan du som medlem af PLS tegne en ekstra fordelagtig studieforsikring. Læs mere her

Personlige oplysninger – Det er vigtigt, at du udfylder alle felter. Hvis der mangler informationer,kan vi ikke aktivere dit medlemskab.

Om dit kommende medlemskab • Medlemsrettigheder opnås fra indmeldelsesdagen. • Efter en måneds medlemsskab har du ret til juridisk bistand. • Medlemskab gælder for en periode på mindst 3 måneder og opsigelse heraf kan kun ske til udgangen af et kvartal.

Sikkerhed– CPR skal oplyses af hensyn til SKAT. 

 

MELD DIG IND

 

Som medlem af PLS får du mange fordele

For kun 99,00 kroner om måneden får du:

Rådgivning og vejledning
Dit medlemskab sikrer dig, at du har et sted at gå hen, hvis du har spørgsmål om din uddannelse eller løber ind i studiemæssige problemer.

Du støtter din egen uddannelse
Du støtter det politiske arbejde for at gøre din uddannelse bedre og for at forholdene og vilkårene er optimale for alle os pædagogstuderende.

Rabatter, gode tilbud på A-kasse og forsikring
Som medlem af PLS kan du kan tegne en billig og ekstra fordelagtig studieforsikring. Du tilbydes et fordelagtigt medlemskab af Socialpædagogernes eller BUPL’s a-kasse. Derudover tilbydes du forskellige rabatkort.

Styrk din faglighed - sammen med os
Som medlem af PLS bliver du inviteret med til faglige kurser, spændende oplæg og andre ting, hvor du kan styrke din pædagogiske faglighed.

Gratis fagblade
Som medlem af PLS får du både Børn&Unge fra BUPL og Socialpædagogen fra Socialpædagogere.

Læs mere her

feedback
feedback