Cookie- og privatlivspolitik

kager

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre pls.dk' indhold og annoncering. Ved indmeldelse og tilmelding til arrangementer indhentes informationer, der er nødvendige for at kunne levere de ydelser du efterlyser.

Cookies

En cookie er en fil, som du automatisk downloader til din computer, mobil eller tablet, når du besøger en ny hjemmeside. Cookies kan forskellige ting. Nogle cookies sørger for, at hjemmesiden fungerer, andre gemmer informationer om din adfærd på nettet for at give dig målrettede reklamer. Læs mere om cookies på taenk.dk 

Afvis cookies
Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du "Afvise" brug af cookies. Dette gøres i den røde boks, du finder i bunden af hjemmesiden.

Hvis du blokerer cookies kan du opleve, at PLS.dk ikke fungerer optimalt. Endvidere vil de annoncer du støder ind i, når du bruger din browser generelt, blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. 

Hvis du afviser brugen af cookies på PLS.dk, kan du altid fortryde dit valg, ved at klikke på knappen "Cookies på hjemmesiden" i bunden af hjemmesiden,

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du melder dig ind, tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med indmeldelse og tilmelding til kurser og arrangementer.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. medlemsservice, kursusaktiviteter, fremsendelse af nyhedsbreve og lignende. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til Google i det omfang disse oplysninger er kendt. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: . Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

PLS' Persondatapolitik
Hvis du ønsker at læse mere om PLS' datahåndtering, så kan du læse mere her

 

Websitet ejes og publiceres af:

PLS 
Rosenvængets Alle 16, 3. sal
2100 København Ø 
Telefon: 3546 5880 

Søg på pls.dk

pls meld dig ind 2015 blue

Meld dig ind i Danmarks bedste studieorganisation

For kun 88 kr om måneden får du: Fagblade + Personlig rådgivning + Fagligt fællesskab + Billige Forsikringer + Kurser + Rabatkort + og meget mere...

MELD DIG IND

feedback
feedback