Hvad betyder den nye regering for pædagoguddannelsen?

Der er valgt nye ministre og en regering er dannet, men hvad betyder det for os pædagogstuderende? Vi har spurgt Elisa formand i BUPL, Benny formand i Socialpædagogerne og Mia som er Faglig Sekretær i PLS om deres første tanker om regeringsgrundlaget.

Det er nemlig nu, at vi skal sørge for at holde politikerne op på deres valgløfter og sikre at regeringsgrundlaget ikke blot bliver fine ord, men at den første politik ændrer sig og at vi får en mere solidarisk retning i Danmark.

Enige og uenige...
I BUPL, Socialpædagogerne og PLS er vi ikke helt enige om hvordan den bedste pædagoguddannelse ser ud. Vi ønsker i PLS ikke en særskilt socialpædagogisk uddannelse, men tror på at pædagoguddannelsen skal være en enhedsuddannelse.

Men det vi alle er enige om, er at der skal lægges et massivt pres på politikerne, for at sikre, at der tilføres midler til pædagoguddannelsen, at studiemiljøet skal forbedres og at fagligheden skal styrkes på Danmarks større uddannelse – både i praktikkerne og på studiet.

Hvad mener du?
Skriv gerne en kommentar til videoerne til og på  eller på vores Facebookside

Hvis du brænder for din uddannelse og studiemiljø, så meld dig aktivt ind i PLS fællesskab og deltag i vores årsmøde den sidste weekend i oktober - Læs mere her

 

Se videoerne her

 

nyt gennemsigtig pls

Nyheder for pædagogstuderende

Læs seneste nyt fra pædagoguddannelsen samt vigtige informationer fra PLS' sagsbehandler.

Læs mere

pls help

Hjælp når du har brug for det...

Dit medlemskab sikrer dig, at du har et sted at gå hen, hvis du har brug for råd og vejledning. Vores sekretariat hjælper studerende med problemer på uddannelsesinstitutionen såvel som i praktikperioden.

Læs mere

feedback
feedback