Skal dit yndlingsprojekt eller organisation modtage PLS-prisen?

pls prisen

PLS’ Årsmøde sidste år vedtog, at vi fremover skal uddele PLS-prisen. PLS-prisen går til et projekt eller en organisation, der beskæftiger sig med de emner eller mennesker, som vi pædagoger er i berøring med i vores fag, og det er PLS’ medlemmer, der nominerer, hvem de synes, trænger til et skulderklap.

Prisen er på 10.000 kr. og modtageren offentliggøres på PLS’ Årsmøde i weekenden den 25-27. oktober.

Forslag til modtagere af PLS-prisen 2019 samt motivation sendes til medlem af forretningsudvalget Emil Amtoft på senest den 1. september 2019 kl. 23.59. Herefter vil Hovedbestyrelsen blandt de nominerede udvælge hvem der skal annonceres som årets modtagere af prisen på selve Årsmødet.

nyt gennemsigtig pls

Nyheder for pædagogstuderende

Læs seneste nyt fra pædagoguddannelsen samt vigtige informationer fra PLS' sagsbehandler.

Læs mere

pls help

Hjælp når du har brug for det...

Dit medlemskab sikrer dig, at du har et sted at gå hen, hvis du har brug for råd og vejledning. Vores sekretariat hjælper studerende med problemer på uddannelsesinstitutionen såvel som i praktikperioden.

Læs mere

AKTUELT KURSUS

Introduktion til handicapbegrebet

Hvad mener vi egentlig, når vi taler om “handicap”? Hvordan forholder vi os etisk, menneskeretsligt og pædagogisk til handicapbegrebet?

Undervisningen varetages af Lars Romild, der er uddannet Socialpædagog og Filosofisk og Sokratisk vejleder. Lars har arbejdet på botilbud for voksne med funktionsnedsættelse siden 1989, undervist 14 år på pædagoguddannelsen og været konsulent for NVIE (Nationalt Videnscenter for Inklusion og Eksklusion).

Kurset afholdes lørdag d. 14. september til søndag den 15.september 2019.

Læs mere her

feedback
feedback