Tillykke du er snart færdiguddannet som pædagog - juni 2019

(Til medlemmer der afslutter deres uddannelse i juni 2019)

PLS siger tak for den tid, du har været medlem hos os. De pædagogiske fagforeninger LFS, BUPL og Socialpædagogerne siger velkommen til pædagogfaget og til medlemskabet af din kommende faglige organisation og A-kasse.

Hvad gør du nu?

Måske har du været meldt ind i en af a-kasserne, mens du læste. Måske fik du det ikke gjort. Det har betydning for, hvad du nu skal gøre. Har du forlænget din uddannelse og bliver først færdiguddannet senere kan du rette dit medlemskab herunder. Husk også at give besked om dette til a-kassen.

Forlængelse af studie

Her kan ændre hvornår du forventer at dit studie er færdiggjort. Dit medlemskab af PLS ophører automatisk, når du er færdiguddannet. Login herunder med NemId

Login


Jeg har været medlem af PLS og a-kasse

Hvis du har været medlem i a-kassen hos enten BUPL eller Socialpædagogerne under uddannelsen, behøver du ikke udfylde en indmeldelse igen. BUPL eller Socialpædagogerne skriver til dig om dit medlemskab, og om hvordan du skal forholde dig hvis du ikke har fået job. Det er vigtigt, at du besvarer alle de breve, som du får fra din a-kasse. Det er vigtigt, at du reagerer på alle de breve, som du får fra a-kassen. Både hvis du er ledig eller går direkte i job.

  • Er du medlem af Socialpædagogerne og deres a-kasse vil du modtage besked i din e-boks. Læs mere her
  • Er du medlem af BUPL og deres a-kasse vil du modtage besked via SMS eller mail. Læs mere her

Er du ikke blevet kontaktet, senest 14 dage før din uddannelse er afsluttet, bør du kontakte a-kassen. (Se kontaktinformationer nedenfor)

Jeg har kun været medlem af PLS

Det er meget vigtigt, at du så hurtigt som muligt og senest 14 dage efter din sidste eksamensdag indmelder dig i enten BUPL eller Socialpædagogerne.
Fristen skal overholdes for at opnå dagpengeret som nyuddannet. Husk også at melde dig ind i fagforeningen hos den respektive organisation. Det gør du samme sted.

Indmeldelse i SL eller BUPL

Har du ikke været medlem af en af a-kasserne under din uddannelse, kan du tilmelde dig den fagforening og a-kasse, hvis område du tænker at søge job indenfor:

(Får du arbejde inden for en anden organisation, end du har meldt dig ind i, kan du altid flytte dit medlemskab.)

Der er rabat!

Hvis du har været medlem af PLS gennem det sidste år af din uddannelse, og har indbetalt alt skyldigt kontingent til PLS, så er de to første måneder i BUPL´ eller Socialpædagogernes´ fagforening gratis. Så du skal kun betale for a-kassen i de første to måneder!

Bliver først færdig senere

Hvis du ikke bliver færdig med uddannelsen nu, er det vigtigt, at du forlænger dit medlemskab af PLS via hjemmesiden, eller på telefon 3546 5880, da du ellers automatisk vil blive udmeldt af PLS den 30. juni 2019. Husk også at give din a-kasse besked.

I tvivl om A-kasse og fagforening?

Så læs her:


Med venlig hilsen
Elisa Bergmann, formand for BUPL
Benny Andersen, formand for Socialpædagogerne
Mia Rebecca Lund, faglig sekretær i PLS

nyt gennemsigtig pls

Nyheder for pædagogstuderende

Læs seneste nyt fra pædagoguddannelsen samt vigtige informationer fra PLS' sagsbehandler.

Læs mere

pls help

Hjælp når du har brug for det...

Dit medlemskab sikrer dig, at du har et sted at gå hen, hvis du har brug for råd og vejledning. Vores sekretariat hjælper studerende med problemer på uddannelsesinstitutionen såvel som i praktikperioden.

Læs mere

feedback
feedback