STEM UDDANNELSE

Sammen med resten af elev og studenterbevægelsen, er PLS gået i valgkamps-mode i samarbejdet STEM UDDANNELSE.

merelaeringSiden 2015 har regeringens nedskæringspolitik i kraft af omprioriteringsbidraget skåret benhårdt i vores uddannelser. En analyse lavet af Uddannelsesalliancen og AE - Arbejderbevægelsens Erhvervsråd, viser at der på nuværende tidspunkt er skåret 8,6 milliarder, og der hvis nedskæringer fortsætter, vil være skåret sammenlagt 20 milliarder i udgangen af 2022.

Vi skal have gang i investeringerne i vores uddannelser
Selvom de fleste partier efterhånden er ved at indse, at besparelserne er en massiv fejltagelse, er vi langtfra i mål. Vi skal have målrettede investeringer i hele uddannelsessektoren, så vi kan få hævet kvaliteten, uanset hvor man går i skole eller studerer.

I sidste uge indrømmede Venstre, Danmarks Liberale Parti, at de vil stoppe besparelserne. Nu håber vi, at det ikke bare er tomme ord og valgflæsk. 

Besøg STEM UDDANNELSE
Vi håber I vil være med i kampen for bedre uddannelser i Danmark. Se hvornår der er arrangementer og demonstrationer. Find din lokale kampagnegruppe i din studieby, eller sving ind forbi kampagnekontoret i København.

Besøg STEM UDDANNELSE på facebook

 

nyt gennemsigtig pls

Nyheder for pædagogstuderende

Læs seneste nyt fra pædagoguddannelsen samt vigtige informationer fra PLS' sagsbehandler.

Læs mere

pls help

Hjælp når du har brug for det...

Dit medlemskab sikrer dig, at du har et sted at gå hen, hvis du har brug for råd og vejledning. Vores sekretariat hjælper studerende med problemer på uddannelsesinstitutionen såvel som i praktikperioden.

Læs mere

feedback
feedback