Børn & Unge tema om praktik

bogu 5 2019 uden kant

Fagbladet Børn & Unge stiller i nummer 5, 2019 skarpt på pædagogpraktikken. Det er blevet til fem artikler, der omhandler de udfordringer som praktikanterne og praktikstederne står overfor, når teorien møder virkeligheden. Få indsigt i praktikkens hverdag, der er ligefrem en dagbog, og gode råd til din praktik. Få et kig ind i praktikvejlederens hjerne og bud på hvordan praktikkerne kan optimeres.

Som medlem af PLS modtager du Børn og Unge som fagblad med posten, men du kan også læse bladet på epaper

nyt gennemsigtig pls

Nyheder for pædagogstuderende

Læs seneste nyt fra pædagoguddannelsen samt vigtige informationer fra PLS' sagsbehandler.

Læs mere

pls help

Hjælp når du har brug for det...

Dit medlemskab sikrer dig, at du har et sted at gå hen, hvis du har brug for råd og vejledning. Vores sekretariat hjælper studerende med problemer på uddannelsesinstitutionen såvel som i praktikperioden.

Læs mere

AKTUELT KURSUS

Introduktion til handicapbegrebet

Hvad mener vi egentlig, når vi taler om “handicap”? Hvordan forholder vi os etisk, menneskeretsligt og pædagogisk til handicapbegrebet?

Undervisningen varetages af Lars Romild, der er uddannet Socialpædagog og Filosofisk og Sokratisk vejleder. Lars har arbejdet på botilbud for voksne med funktionsnedsættelse siden 1989, undervist 14 år på pædagoguddannelsen og været konsulent for NVIE (Nationalt Videnscenter for Inklusion og Eksklusion).

Kurset afholdes lørdag d. 14. september til søndag den 15.september 2019.

Læs mere her

feedback
feedback