Er du PLS nye forretningsudvalgsmedlem?

Der er en plads ledig i PLS forretningsudvalg. Hvis du inspireres af koblingen mellem pædagogik og politik og vil arbejde for dine medstuderendes rettigheder, er det måske noget for dig.

Hvad er PLS’ forretningsudvalg?

FU er PLS’ daglige, nationale ledelse mellem hovedbestyrelsens 8-10 årlige møder. Det betyder, at FU har ansvaret for organisationens dagligdag, og at relevante beslutninger udføres og når ud til PLS’ forskellige afdelinger. FU mødes omtrent hver tredje uge.
FU’erne bliver opkvalificeret i at kunne holde intro- og praktikoplæg, og lærer at organisere andre studerende og understøtte PLS’ afdelingsarbejde.
Som forretningsudvalgsmedlem kommer du derfor til at arbejde tæt sammen med PLS’ afdelinger og sekretariat. FU består udover dig af seks passionerede PLS’ere, der alle brænder for at sikre bedst mulige vilkår for alle landets pædagogstuderende.

Hvordan stiller jeg op?

Der er valg til den ledige FU-post på PLS hovedbestyrelsesmøde i weekenden den 28. til 30. September 2018.

Du skal indsende en opstilling på en halv til hel A4-side, hvori du uddyber:

  • Hvem er du?
  • Hvad brænder du for?
  • Hvorfor er det dig, der skal bestride den sidste post i FU?

Du kan vælge at stille op helt frem til valget behandles på hovedbestyrelsesmødet. Hvis du ønsker at din skriftlige opstilling skal sendes ud med indkaldelsen til mødet skal den sendes til senest den 20. september

For yderligere information kan du kontakte en af vores faglige sekretære Sissel Wolf Sørensen , Maria Kallehauge Jessen eller Mia Rebecca Lund

pls help

Hjælp når du har brug for det...

Dit medlemskab sikrer dig, at du har et sted at gå hen, hvis du har brug for råd og vejledning. Vores sekretariat hjælper studerende med problemer på uddannelsesinstitutionen såvel som i praktikperioden.

Læs mere

nyt gennemsigtig pls

Nyheder for pædagogstuderende

Læs seneste nyt fra pædagoguddannelsen samt vigtige informationer fra PLS' sagsbehandler.

Læs mere

feedback
feedback