OK18: Sådan stemmer du

Medlemmer af PLS kan stemme i forbindelse med urafstemningen om overenskomstresultatet. Det er vigtigt at du bruger din stemme, og vi opfordrer alle medlemmer til at stemme. PLS anbefaler et NEJ til afstemningen, det kan du læse meget mere om her

Som medlem af PLS har du et aktivt medlemskab hos enten BUPL eller Socialpædagogerne. Det er det aktive medlemskab der bestemmer inden for hvilket af de to områder du kan stemme.

Du kan kun stemme indenfor det forbund, hvor du har valgt aktivt medlemskab /pædagogisk interesseområde, da du tilmeldte dig PLS.

Aktivt medlemskab hos Socialpædagogerne

Afstemningen foregår digitalt. Du vil modtage et link via din e-boks, hvorfra du kan afgive din stemme. Socialpædagogerne forventer at udsende beskeden den 22. maj.

Læs mere på Socialpædagogernes hjemmeside 

Du kan stemme med NemId via linket her

Sidste chance for at stemme er den 3. juni kl. 23.59.

Aktivt medlemskab i BUPL

I BUPL foregår det hele også digitalt. Du vil den 16. maj få tilsendt link til urafstemning på SMS eller mail. Har du ikke angivet mail eller telefonnummer, kan du stemme med nem-id ved at bruge linket her 

Læs mere på BUPL’s hjemmeside

Du kan stemme med NemId via linket her

Sidste chance for at stemme er den 4. juni kl. 9.00.

nyt gennemsigtig pls

Nyheder for pædagogstuderende

Læs seneste nyt fra pædagoguddannelsen samt vigtige informationer fra PLS' sagsbehandler.

Læs mere

pls help

Hjælp når du har brug for det...

Dit medlemskab sikrer dig, at du har et sted at gå hen, hvis du har brug for råd og vejledning. Vores sekretariat hjælper studerende med problemer på uddannelsesinstitutionen såvel som i praktikperioden.

Læs mere

feedback
feedback