Kom forrest i køen til studieboliger

Valby Poppelstykket2

Hidtil har det være muligt at komme forrest i køen til boliger fra PBU (BUPL's pensionskasse) - og nu kommer der endnu flere muligheder. I Socialpædagogernes pensionskasse PKA har du nu samme mulighed, og det betyder et bredere udvalg af studieboliger til dig.

Er du studerende og medlem af PLS, har du fortrinsret til studieboliger i København og Aalborg. Den 29. oktober er der åbent hus på nye studieboliger i København. 

Nye studieboliger i København

I de store studiebyer kan det være svært at få tag over hovedet som studerende. Men du kan skyde genvej i boligkøen, hvis du er studerende og har været medlem af PLS i mindst et halvt år. Til februar 2018 står 109 nye studieboliger i Valby klar til indflytning, hvor der både er franske altaner, tagterrasse og 7 handicapvenlige boliger. Du kan komme til åbent hus den 29. oktober fra kl. 13 til 14 på Poppelstykket 12, 2450 København SV, hvor du har mulighed for at skrive dig op til boligerne.

225 studieboliger

Med PKA's nye studieboliger i Valby kan du komme forrest i køen til ca. 225 studieboliger i København og Aalborg. Det er socialpædagogernes pensionskasse, PKA, der står bag boligerne.
Ungdomsboligerne er i forskellige størrelser og går fra 1-værelses til 3-værelelses boliger. Studieboligerne har fælles opholdsrum, fælleskøkken, fællesvaskeri etc.

www.findbolig.nu, finder du de ledige studieboliger under pensionskassen PKA. På siden kan du også læse mere om de enkelte boliger, og hvordan du søger.

 

pls help

Hjælp når du har brug for det...

Dit medlemskab sikrer dig, at du har et sted at gå hen, hvis du har brug for råd og vejledning. Vores sekretariat hjælper studerende med problemer på uddannelsesinstitutionen såvel som i praktikperioden.

Læs mere

nyt gennemsigtig pls

Nyheder for pædagogstuderende

Læs seneste nyt fra pædagoguddannelsen samt vigtige informationer fra PLS' sagsbehandler.

Læs mere

feedback
feedback