National aktionsdag på pædagoguddannelsen

hellemegafon

Overalt i landet mærker man nedskæringerne på pædagoguddannelsen. Studerende har gennem en længere periode forsøgt at få regeringen til at ændre kurs.

Den 27. september var der national aktionsdag på pædagoguddannelsen. Aktionsformerne var mange, men målet var det samme: Nedskæringerne på uddannelserne skal stoppes.

“Overalt i landet mærker vi konsekvenserne af nedskæringerne på uddannelse. Som pædagogstuderende befinder vi os på velfærdssamfundets frontlinjer. Vi mærker hver dag at samfundet bevæger sig i den forkerte retning“, siger Maria Kallehauge der er faglig sekretær i Pædagogstuderendes Landssammenslutning (PLS).

Læs mere om de hætteklædte nordjyder i Thisted, forberedelser til demonstration på Campus Carlsberg i København, syngende Hjørring-boere, faglige oplæg om børn og seksualitet i Randers og en aktion i Aarhus der viser hvem der egentlig giver en fuck for pædagoguddannelsen.

København: vi gør os klar til demonstration
Thisted: Hætteklædte nordjyder siger stop
Randers: Forsvarer uddannelsen med børn og seksualitet
Hjørring: Synger med de nye studerende
Aarhus: Giver en fuck for pædagoguddannelsen

PLS en del af Uddannelsesalliancen og opfordrer alle til at deltage i protesterne den 5. oktober. Læs mere på Uddannelsesalliancens facebook-side.

pls help

Hjælp når du har brug for det...

Dit medlemskab sikrer dig, at du har et sted at gå hen, hvis du har brug for råd og vejledning. Vores sekretariat hjælper studerende med problemer på uddannelsesinstitutionen såvel som i praktikperioden.

Læs mere

nyt gennemsigtig pls

Nyheder for pædagogstuderende

Læs seneste nyt fra pædagoguddannelsen samt vigtige informationer fra PLS' sagsbehandler.

Læs mere

feedback
feedback