Thisted: Hætteklædte nordjyder siger stop

thistedak

Natten til onsdag indtager en gruppe hætteklædte nordjyder pædagoguddannelsen i Thisted. De er bevæbnet med bannere som de hænger op i ly af mørket.

PLS Thisted har valgt at sætte fokus på de studerendes praktiksamtaler der blandt andet foregår via skype. “Vi er på en uddannelse hvor der er fokus på menneskelig kontakt. Derfor er vi ret utilfredse med at man fjerner den menneskelige kontakt på uddannelsen”, siger Martin Svendsen fra PLS Thisted.

“Vi har valgt at fokusere på nedskæringerne og lavet et billede af Lars Løkke, der siger at han vil have flere i uddannelse, men stadig vælger at skære ned på uddannelse”.

Bannerne bliver hængende indtil de bliver pillet ned, men PLS Thisted regner med, at de får lov til at blive hængende. “Vi mener det er fint at få sendt et klart signal om vores utilfredshed. Vi gør det for at minde om at der skal strammes op. Det arbejde vi bliver mødt med på pædagoguddannelsen er ikke godt nok”.

“Fordi vi er så lille et uddannelsessted har vi også lavet en lille video”, og fortsætter: “det kan godt være, at vi er et lille uddannelsessted heroppe i Thisted, men vi vil jo stadig gerne ses, så vi håber videoen kan være med til at sprede budskabet”.

Se videoen her (facebook)

Martin er lige nu i gang med den første lønnede praktik og er medlem af PLS Thisted. Han håber på at rigtig mange pædagogstuderende deltager i protesterne den 5. oktober, og fortsætter med at skabe opmærksomhed om konsekvenserne af regeringens nedskæringer på uddannelse.

Læs mere om aktiviteter mod nedskæringer på pædagoguddannelsen:

National aktionsdag på pædagoguddannelsen

København: vi gør os klar til demonstration

Randers: Forsvarer uddannelsen med børn og seksualitet

Hjørring: Synger med de nye studerende

Aarhus: Giver en fuck for pædagoguddannelsen

pls help

Hjælp når du har brug for det...

Dit medlemskab sikrer dig, at du har et sted at gå hen, hvis du har brug for råd og vejledning. Vores sekretariat hjælper studerende med problemer på uddannelsesinstitutionen såvel som i praktikperioden.

Læs mere

nyt gennemsigtig pls

Nyheder for pædagogstuderende

Læs seneste nyt fra pædagoguddannelsen samt vigtige informationer fra PLS' sagsbehandler.

Læs mere

feedback
feedback