Årsmøde: PLS får ny ledelse

fu2017

PLS årsmøde er slut. Det har været en helt fantastisk weekend, fyldt med debat, politik, beretninger om oprøret på pædagoguddannelsen, social samvær og fest.

Søndag sluttede årsmødets deltagere af med at vælge en ny ledelse. Den nye ledelse består af de tre faglige sekretærer Ditte Gammeltoft, Maria Kallehauge og Mia Rebecca Lund. De skal sammen med resten af forretningsudvalget, Mads Sørensen fra Campus Carlsberg, Anders Thomsen fra Hjørring, Nena Andersen fra Viborg og Sissel Sørens fra Aarhus, sørge for at årsmødets beslutninger bliver ført ud i livet.

Et stort tillykke til det nye forretningsudvalg.

På årsmødet blev der også sagt farvel til det “gamle” forretningsudvalg bestående af Rasmus Pedersen fra Esbjerg, Bethina Lin Larsen fra Roskilde og Pernille Kruse fra Horsens. Sammen med faglige sekretærer Kira Liv Angelbo Christensen, Nikoline Møller og Thea Gambil, har de lagt et kæmpe stort stykke arbejde i løbet af det seneste år.

Se flere billeder fra årsmødet – Fredag


Se flere billeder fra årsmødet – Lørdag


Se flere billeder fra årsmødet – Søndag

pls help

Hjælp når du har brug for det...

Dit medlemskab sikrer dig, at du har et sted at gå hen, hvis du har brug for råd og vejledning. Vores sekretariat hjælper studerende med problemer på uddannelsesinstitutionen såvel som i praktikperioden.

Læs mere

nyt gennemsigtig pls

Nyheder for pædagogstuderende

Læs seneste nyt fra pædagoguddannelsen samt vigtige informationer fra PLS' sagsbehandler.

Læs mere