VIGTIG INFO til 5. semester om A-kasse, juni 2017

For at have ret til dagpenge lige efter din uddannelse, skal du være medlem af en a-kasse mindst ét helt år, før du afslutter uddannelsen. Derfor er det vigtigt, at du tilmelder dig a-kassen nu, senest den 15. juni 2017 – hvis du ikke allerede har gjort det.

(Du er på 5. semester hvis du skal starte i 3. praktikperiode (6 måneder) den 1. juni 2017)

Ikke tilmeldt endnu - du kan stadigvæk nå det

Gå ind på https://www.pls.dk/pls/indmeldelse, her kan du melde dig ind i PLS og samtidig tilmelde dig a-kassen. Hvis du allerede er medlem af PLS, kan du tilmelde dig a-kassen her

Over eller under 30 år

Alle kan blive medlem af a-kassen, uanset alder. Fordelen ved at være medlem af a-kassen i minimum et år, inden du afslutter din uddannelse, er, at du får en ekstra måneds dagpenge, hvis du ikke finder drømmejobbet umiddelbart efter, du afslutter din uddannelse.

For studerende under 30 år er a-kassen gratis.

Billig a-kasse til studerende over 30 år

Som noget nyt kan vi tilbyde studerende over 30 år a-kasse til 349 kr. om måneden. Det lyder af mange penge, men det kan faktisk godt betale sig. Betaler du kontingentet i et år inden du afslutter uddannelsen, vil du få en ekstra måneds dagpenge.

Har du spørgsmål til a-kassemedlemskab skal du kontakte BUPL eller SL

  • BUPLs a-kasse/medlemsafdeling: tlf. 3546 5210
  • Socialpædagogernes a-kasse/medlemsafdeling: tlf. 7248 6030

Måske tilmeldt?

Er du medlem af PLS, men kan ikke lige huske, om du fik dig tilmeldt? Så gå ind på vores hjemmeside og gentilmeld dig. Klik her for at gentilmelde dig.

Tilmeldt, men usikker på om alt er i orden?

Kontakt den a-kasse, som du har tilmeldt dig og tjek, at alt er i orden. Hvis der mangler at blive udfyldt en blanket, så kan du nemlig stadig nå at rette op på det. Se kontaktinfo ovenfor. Vi ønsker dig et spændende og lærerigt sidste år på uddannelsen. Og du er naturligvis velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.

Med venlige hilsner
Pædagogstuderendes Landssammenslutning

pls help

Hjælp når du har brug for det...

Dit medlemskab sikrer dig, at du har et sted at gå hen, hvis du har brug for råd og vejledning. Vores sekretariat hjælper studerende med problemer på uddannelsesinstitutionen såvel som i praktikperioden.

Læs mere

nyt gennemsigtig pls

Nyheder for pædagogstuderende

Læs seneste nyt fra pædagoguddannelsen samt vigtige informationer fra PLS' sagsbehandler.

Læs mere

PLS OK18 stem nej

feedback