Ferie i praktikken

I de lønnede praktikker, er du ansat og har dermed også en ansats rettigheder når det kommer til ferie. Det betyder at ferieloven er gældende.

5 ugers ferie men...
Du har derfor ret til at afholde 5 ugers ferie om året. Du har dermed ret til at afholde tre uger i hovedferien dvs. fra maj til september og to uger uden for hovedferien, fra september til maj. Dette er inklusive eventuelt tvungne lukkedage i institutionen.

Vær opmærksom på at 5 ugers ferie, er en en relativt stor procentdel af en praktikperiode på 6 måneder, og man skal overveje de studiemæssige konsekvenser af den samlede mængde fravær.

PLS' vejledning til pædagoguddannelsen

Søg på pls.dk

pls meld dig ind 2015 blue

Meld dig ind i Danmarks bedste studieorganisation

For kun 88 kr om måneden får du: Fagblade + Personlig rådgivning + Fagligt fællesskab + Billige Forsikringer + Kurser + Rabatkort + og meget mere...

MELD DIG IND

AKTUELT KURSUS

Introduktion til handicapbegrebet

Hvad mener vi egentlig, når vi taler om “handicap”? Hvordan forholder vi os etisk, menneskeretsligt og pædagogisk til handicapbegrebet?

Undervisningen varetages af Lars Romild, der er uddannet Socialpædagog og Filosofisk og Sokratisk vejleder. Lars har arbejdet på botilbud for voksne med funktionsnedsættelse siden 1989, undervist 14 år på pædagoguddannelsen og været konsulent for NVIE (Nationalt Videnscenter for Inklusion og Eksklusion).

Kurset afholdes lørdag d. 14. september til søndag den 15.september 2019.

Læs mere her

feedback
feedback