Ansættelsesbrev

Når du er studerende i 2. eller 3. praktik, bliver du ansat på praktikinstitutionen, da du bliver en del af deres normering og dermed ansat personale.

Derfor skal du have et ansættelsesbrev, som senest skal være dig i hænde en måned efter at praktikperioden er startet. Hvis ikke dette sker, skal du gøre praktikinstitutionen opmærksom på det og henvende dig til PLS.

Dit ansættelsesbrev skal indeholde alle de ikke-faglige, men formelle ansættelsesvilkår, du kommer under i praktikperioden.

Det skal der stå
I ansættelsesbrevet skal der stå hvilken institution du ansættes ved, at det er en praktikantstilling du besætter, hvornår du begynder og på hvilket tidspunkt du skal holde op. Hvor meget du får i løn og hvornår udbetalingen finder sted. Samt hvor mange timer du gennemsnitlig skal arbejde pr. uge. (30 timer skal ansættelsen lyde på, arbejdstiden planlægges med 32,5, timer pr uge, for at optjene frihed til studieindkaldsdagene).

Ligeledes skal der stå at du er ansat i henhold til overenskomst om løn- og ansættelsesvilkår for pædagogstuderende i en lønnet praktik.

Et ansættelsesbrev er ikke det samme som en uddannelsesaftale.

PLS' vejledning til pædagoguddannelsen

Søg på pls.dk

pls meld dig ind 2015 blue

Meld dig ind i Danmarks bedste studieorganisation

For kun 88 kr om måneden får du: Fagblade + Personlig rådgivning + Fagligt fællesskab + Billige Forsikringer + Kurser + Rabatkort + og meget mere...

MELD DIG IND

feedback
feedback