Alenevagter

I 2. og 3. praktikperiode må du godt blive sat til at varetage opgaver alene (alenevagter), men da du er i et uddannelsesforløb, bør det klart være undtagelsen - og PLS anbefaler, at der er faste medarbejdere til stede på institutionen, som hurtigt vil kunne tilkaldes. Derudover er det vigtigt, at både den studerende og institutionen sørger for, at man som ny studerende bliver sat i alle procedure og forhold, man som studerende kan møde på en alenevagt. Fx hvordan er evakueringsplanen ved brand, eller hvordan skal man reagere, hvis en beboer får kramper.

PLS' vejledning til pædagoguddannelsen

Søg på pls.dk

pls meld dig ind 2015 blue

Meld dig ind i Danmarks bedste studieorganisation

For kun 88 kr om måneden får du: Fagblade + Personlig rådgivning + Fagligt fællesskab + Billige Forsikringer + Kurser + Rabatkort + og meget mere...

MELD DIG IND

AKTUELT KURSUS

Introduktion til handicapbegrebet

Hvad mener vi egentlig, når vi taler om “handicap”? Hvordan forholder vi os etisk, menneskeretsligt og pædagogisk til handicapbegrebet?

Undervisningen varetages af Lars Romild, der er uddannet Socialpædagog og Filosofisk og Sokratisk vejleder. Lars har arbejdet på botilbud for voksne med funktionsnedsættelse siden 1989, undervist 14 år på pædagoguddannelsen og været konsulent for NVIE (Nationalt Videnscenter for Inklusion og Eksklusion).

Kurset afholdes lørdag d. 14. september til søndag den 15.september 2019.

Læs mere her

feedback
feedback