PLS årsmøde 2020

aarsmøde 2020

Årsmødet afholdes i år på Pædagoguddannelsen i Kolding i weekenden fra fredag den 30. oktober til søndag den 1. november 2020.

Få indflydelse dit studie og din studieorganisation
Hvis du vil have indflydelse på PLS’ arbejde i det kommende år, så skal du helt sikkert med på årsmødet. Det er her vi vedtager de ting, PLS skal sætte fokus på og arbejde med i 2021.

Mød studerende fra hele landet
Der er garanti for, at du møder pædagogstuderende fra hele landet, og der bliver plads til både seriøse debatter og til fest.

Evaluering af pædagoguddannelsen
Pædagoguddannelsen evalueres i 2020, vi går derfor ekstra i dybden med, hvordan vi kan forbedre uddannelsen og fremtidssikre den. 

Styr på principperne
På årsmødet vil vi gennemgå PLS' principprogram, der er det ideologiske grundlag for PLS. Principprogrammet blev sidst opdateret i 2018.

Forbered dig sammen med din afdeling
I løbet af efteråret vil alle PLS-afdelinger afholde forberedelsesmøder til årsmødet. Mere information følger.

 

DU KAN TILMELDE DIG ÅRSMØDET HER

 

Årsmødemappen 2020

Her vil du i løbet af kort tid kunne finde Årsmødemappen. I den finder du tidsplan, praktiske oplysninger, opstillinger og de arbejdspapirer, som vi skal bruge i salen i år. Mappen ligger som en pdf-fil, så du let kan læse den på mobil eller computer.

– Mappen opdateres løbende. 

Årsmødet afholdes på Pædagoguddannelsen i Kolding i weekenden fra fredag den 30. oktober til søndag den 1. november 2020. Adressen er Dyrehavevej 116, 6000 Kolding.

Praktisk:
Medlemmer af PLS deltager gratis i Årsmødet. Overnatning foregår på uddannelsesstedet, så husk sovepose og liggeunderlag. PLS dækker dine transportomkostninger og sørger for mad i løbet af weekenden. Husk kontanter til drikkevarer. 

 

nyt gennemsigtig pls

Nyheder for pædagogstuderende

Læs seneste nyt fra pædagoguddannelsen samt vigtige informationer fra PLS' sagsbehandler.

Læs mere

Søg på pls.dk

pls meld dig ind 2015 blue

Meld dig ind i Danmarks bedste studieorganisation

For kun 88 kr om måneden får du: Fagblade + Personlig rådgivning + Fagligt fællesskab + Billige Forsikringer + Kurser + Rabatkort + og meget mere...

MELD DIG IND

feedback
feedback