Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

PLS årsmøde 2018

Den 6. til 8. april 2018 afholdt PLS årsmøde på Pædagoguddannelsen i Kolding. 

I det gryende forår bølgede hektiske debatter gennem årsmødesalen og det blev besluttet, hvad og hvordan PLS skal arbejde i de kommende år. Der er valgt ny ledelse og der er vedtaget politikpapirer, så der ligger et klart mandat til ledelsen i forhold til hvad de kan mene og hvordan de kan agere. PLS’ Hovedbestyrelse har fået en Arbejdsplan, der kan guide dem i deres fremadrettede arbejde. Alle disse papirer vil i løbet af kort tid kunne findes her på pls.dk

DEN NYE DAGLIGE LEDELSE

Frikøbte
Til de frikøbte poster er Mia Rebecca Lund og Maria Kallehauge Jessen blevet genvalgt og Sissel Sørensen er nyvalgt.

Forretningsudvalget
Det nye Forretningsudvalget består af Esben Malthe Overgaard, Cecilie Thomsen Christensen, Caja Valentin Nielsen og Anders Thomsen (genvalgt)

KONSTITUERENDE MØDER

PLS nye Hovedbestyrelse og Forretningsudvalg holder konstituerende møder i løbet af april måned 2018

ÅRSMØDET HOLDER FLYTTEDAG

I weekenden blev det besluttet at PLS’ årsmøde fremover skal afholdes i oktober måned, da det er mere hensigtsmæssigt, at mødet afvikles i denne måned. Næste årsmøde afholdes således oktober 2019.

IKKE KUN DEBAT OG AFSTEMININGER

Årsmødet kunne i år byde på samtalesaloner, hvor der var der plads til løse snakke og friske vinkler på centrale problemstillinger der optager PLS. Der blev afholdt fire saloner med fokus på SU-systemet, optag på pædagoguddannelsen, boligpolitik og bevillingssystem - fire emner der bliver behandlet i dette årsmødes politiske papirer.

Ydermere blev årsmødet krydret med stand-up, leg og fest, der var med til at skabe hyggelige rammer for de noget mere alvorlige diskussioner, der blev taget i årsmøde salen. 

BILLEDER FRA ÅRSMØDET

Traditionen tro tog vi rigeligt med billeder undervejs. Du finder billederne i tre album på vores facebook side:

Billeder fra søndag

Billeder fra lørdag

Billeder fra fredag

pls meld dig ind 2015 blue

Meld dig ind i Danmarks bedste studieorganisation

For kun 88 kr om måneden får du: Fagblade + Personlig rådgivning + Fagligt fællesskab + Billige Forsikringer + Kurser + Rabatkort + og meget mere...

MELD DIG IND

naturfags reklame 300

naturfags reklame 300

feedback
feedback