PLS årsmøde 2019

aarsmøde 2018

PLS holder årsmøde den 25. til 27. oktober på Pædagoguddannelsen i Kolding, Dyrehavevej 114, 6000 Kolding. Alle PLS-medlemmer har mulighed for at deltage.

Vores uddannelse – Fremtidens Profession

Pædagoguddannelsen skal evalueres i 2020, vi skal derfor på dette årsmøde se nærmere på, hvordan vi kan forbedre uddannelsen, og hvordan vi fremtidssikre den. Temaet for årsmødet er  “Vores pædagoguddannelse - Fremtidens profession”.

Vi har blandt andet inviteret formænd for de pædagogiske fagforeninger – BUPL, Socialpædagogerne og Landsforeningen for Socialpædagoger, til en debat om fremtidens pædagoguddannelse og den pædagogiske fagbevægelse.

Få indflydelse

Hvis du vil have indflydelse på PLS’ arbejde i det kommende år, så skal du helt sikkert med på årsmødet. Det er her vi vedtager de ting, PLS skal sætte fokus på og arbejde med i 2020.

Forbered dig sammen med din afdeling
Der er garanti for, at du møder pædagogstuderende fra hele landet, og der bliver plads til både seriøse debatter og til fest.

I løbet af efteråret vil alle PLS-afdelinger afholde forberedelsesmøder til årsmødet. Mere information følger.

Alle kan deltage

Alle medlemmer af PLS har mulighed for at deltage på årsmødet. PLS sørger for transport og måltider under mødet. Det eneste du selv skal medbringe er liggeunderlag, sovepose og kontanter til baren.

 

Du kan tilmelde dig årsmødet her

 

Årsmødemappen 2019

Her finder du tidsplan, praktiske oplysninger, opstillinger og de arbejdspapirer, som vi skal bruge i salen i år. Mappen ligger som en pdf-fil, så du let kan læse den på mobil eller computer.

– Mappen opdateres løbende. Dette er 2. version 1. oktober 2019

agm 2019 mappe 1

 

Læs mere om årsmødet 2018

Her kan du læse om besutningerne fra sidste år samt se billeder fra årsmødesalen. Læs mere her

 

 

nyt gennemsigtig pls

Nyheder for pædagogstuderende

Læs seneste nyt fra pædagoguddannelsen samt vigtige informationer fra PLS' sagsbehandler.

Læs mere

Søg på pls.dk

pls meld dig ind 2015 blue

Meld dig ind i Danmarks bedste studieorganisation

For kun 88 kr om måneden får du: Fagblade + Personlig rådgivning + Fagligt fællesskab + Billige Forsikringer + Kurser + Rabatkort + og meget mere...

MELD DIG IND

feedback
feedback