Kursus: Legekunst

70577593 10157139104009821 8111495292722872320 n
Lær at bruge din krop til at implementere kunstneriske kompetencer i det pædagogiske arbejde

Kurset afholdes i weekenden den 2. til 3. april i Jelling


Kunsten at lege kan fortolkes på mange måder. I dette kursus vil du bl. a. komme til at arbejde med dramatiske øvelser, improvisation, figuropbygning m.m. Du vil få inspiration til hvordan du kan bruge drama i pædagogisk praksis. Under kurset vil der blive arbejdet intensivt med kropssprog og personlig fremtræden, og hvad dette har af betydning for en pædagogisk praksis. 
Hvor stor en rolle spiller kropsbevidsthed, og hvilke metoder kan benyttes i arbejdet med pædagogisk nærvær? 
Her vil blive lagt vægt på at skabe et trygt rum for dig som kursist og i løbet af weekenden vil du opleve en behagelig humorfyldt atmosfære i samspil med de øvrige kursister og oplægsholderen.

Tilmeld dig her

Om oplægsholderen:
Lars Ditlev Johansen er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole med 25 års erfaring som udøvende skuespiller på landets teaterscener. Han har undervist i et utal af sammenhænge fra undervisning af unge talenter, instruktion af et væld af amatørspil til målrettet kommunikationsarbejde som konsulent på institutioner og virksomheder. 
Han er tilknyttet det landsdækkende projekt "Legekunst", hvor der arbejdes på at implementere kunstneriske kompetencer i dagtilbud.

 

Praktisk information
Kurset foregår på UCL Jelling, Stationsvej 4, 7300 Jelling • Medlemmer af PLS deltager gratis i kursusweekenden. Overnatning foregår på uddannelsesstedet, så husk sovepose og liggeunderlag. PLS dækker dine transportomkostninger og sørger for mad i løbet af weekenden. Husk kontanter til drikkevarer. 

 

pls meld dig ind 2015 blue

Meld dig ind i Danmarks bedste studieorganisation

For kun 88 kr om måneden får du: Fagblade + Personlig rådgivning + Fagligt fællesskab + Billige Forsikringer + Kurser + Rabatkort + og meget mere...

MELD DIG IND

feedback
feedback