Legeteori, kreativitet og kritisk tænkning

legekursus PLS

Uanset hvilken brugegruppe man skal arbejde med som pædagog, så er legen som begreb en forudsætning for at kunne arbejde med mennesker. Legen kan vende verden på hovedet og inspirere de mennesker du arbejder med. Det at kunne lege er afgørende for kreativ og kritisk tænkning og dermed for vores samfundsmæssige institutioner. Legen er fortællinger og sprog, der kan ændre mennesker og deres syn på verden. Fortællinger og sprog skaber virkelighed og derfor hænger legen tæt sammen med den narrative teori.

Jeg vil i løbet af de to undervisningsdage gennemgå grundlæggende og vidtløftig legeteori og narrativ teori. Undervisningen bliver en blanding af røverhistorier fra mine 16 års erfaring fra det pædagogiske område og mine 38 år som legende og løgnagtigt menneske. En blanding af oplæg, gruppearbejde og lege. Vi skal diskutere med hinanden, udfordre hinanden, lave vores egne røverhistorier og vigtigst af alt være modige nok til at lege med hinanden.
Min ambition er, at de studerende går fra kurset med en indgående kendskab til legeteori og narrativ teori og at de i løbet af kursusdagene afprøver teorien med hinanden og mig som underviser.

Kirsten Gunvor Løth er uddannet pædagog i 2003. Hun arbejder som pædagogisk leder i en integreret institution på ydre Nørrebro. Kirsten har siddet i Hovedbestyrelsen i LFS siden 2010. I sit pædagogfaglige virke har hun primært beskæftiget sig med børns leg, fortællinger og sprogtilegnelse – både teoretisk og praktisk.
Hun er mor til to og spiller ukulele og strikker i sin fritid.

Tilmeld dig her

Kurset afholdes lørdag d. 10. marts – søndag d. 11. marts på pædagoguddannelsen i Jelling.  

Praktisk:
Medlemmer af PLS deltager gratis i kursusweekenden. Overnatning foregår på uddannelsesstedet, så husk sovepose og liggeunderlag. PLS dækker dine transportomkostninger og sørger for mad i løbet af weekenden. Husk kontanter til drikkevarer. 

Der åbnes for tilmeldingen den 7. februar kl. 12.00

 

Søg på pls.dk

pls meld dig ind 2015 blue

Meld dig ind i Danmarks bedste studieorganisation

For kun 88 kr om måneden får du: Fagblade + Personlig rådgivning + Fagligt fællesskab + Billige Forsikringer + Kurser + Rabatkort + og meget mere...

MELD DIG IND

feedback
feedback