Kurser – der supplerer din uddannelse

PLS kursus aktiv

Som medlem af PLS kan du gratis deltage i vores kurser, der supplerer og specialiserer den undervisning du modtager på uddannelsen. Kurserne tager typisk udgangspunkt i aktuelle emner og problemstillinger. Kurserne vægter at undervisningen er inddragende og giver brugbar viden og konkrete pædagogiske værktøjer.

Fabelagtig forskning

Den. 27. og 28. oktober 2018, afholdes der kursusweekend på Pædagoguddannelsen i Jelling. Temaet er fabelagtig forskning. Vi har inviteret fire fantastiske undervisere, der hver især har en række forskningsprojekter bag sig. De vil i løbet af weekenden undervise i hver deres emne, og samtidigt gøre forskning nærværende i den pædagogiske praksis.

Du kan vælge en af følgende kursuslinjer:

Tilmelding:

  • Tilmelding til kursusweekenden åbner den 7. september kl. 12.00
  • Du tilmelder dig den kursuslinje du gerne vil deltage i, ved at klikke på kursusbeskrivelsen for kurset og udfylder tilmeldingsformular nederst i beskrivelsen.
  • Du kan kun tilmelde dig en kursuslinje.
  • Kun medlemmer af PLS kan deltage i kursusweekenden

Praktisk: Medlemmer af PLS deltager gratis i kursusweekenden. Overnatning foregår på uddannelsesstedet, så husk sovepose og liggeunderlag. PLS dækker dine transportomkostninger og sørger for mad i løbet af weekenden. Husk kontanter til drikkevarer.

Du kan se billeder fra kursusweekenden i marts 2018 på facebook.

Overordnet program for sidste kursusweekend

Ved at klikke på nedenstående link, kan du danne dig et overblik over hvordan weekenden vil forløbe. Mindre ændringer kan forekomme.

 

 

Søg på pls.dk

pls meld dig ind 2015 blue

Meld dig ind i Danmarks bedste studieorganisation

For kun 88 kr om måneden får du: Fagblade + Personlig rådgivning + Fagligt fællesskab + Billige Forsikringer + Kurser + Rabatkort + og meget mere...

MELD DIG IND

feedback
feedback