Kurser – der supplerer din uddannelse

kursus2019 4

Som medlem af PLS kan du gratis deltage i vores kurser, der supplerer og specialiserer den undervisning du modtager på uddannelsen. Kurserne tager typisk udgangspunkt i aktuelle emner og problemstillinger. Kurserne vægter at undervisningen er inddragende og giver brugbar viden og konkrete pædagogiske værktøjer.

 Næste kursusweekend afholdes den 16. og 17. marts 2019 på Pædagoguddannelsen i Jelling, der åbnes for tilmelding mandag den 11. februar

"Fabelagtig forskning"

Vi har inviteret fire fantastiske undervisere, der hver især havde en række forskningsprojekter bag sig. Du kan læse kursusbeskrivelserne ved at klikke på link herunder og se billeder fra seneste kursusweekenden på facebook.

Beskrivelse af kursuslinjerne:

Praktisk om tilmelding:

  • Tilmelding til kursusweekenden annonceres her på hjemmesiden samt på de sociale medier.
  • Du tilmelder dig den kursuslinje du gerne vil deltage i, ved at klikke på kursusbeskrivelsen for kurset og udfylder tilmeldingsformular nederst i beskrivelsen.
  • Du kan kun tilmelde dig en kursuslinje.
  • Kun medlemmer af PLS kan deltage i kursusweekenden

Praktisk information
Medlemmer af PLS deltager gratis i kursusweekenden. Overnatning foregår på uddannelsesstedet, så husk sovepose og liggeunderlag. PLS dækker dine transportomkostninger og sørger for mad i løbet af weekenden. Husk kontanter til drikkevarer.

Kursusweekenden marts 2018
Du kan se billeder fra kursusweekenden i marts 2018 på facebook.

Program for kursusweekenden

Ved at klikke på nedenstående link, kan du danne dig et overblik over hvordan weekenden vil forløbe. Mindre ændringer kan forekomme.

 

 

Søg på pls.dk

pls meld dig ind 2015 blue

Meld dig ind i Danmarks bedste studieorganisation

For kun 88 kr om måneden får du: Fagblade + Personlig rådgivning + Fagligt fællesskab + Billige Forsikringer + Kurser + Rabatkort + og meget mere...

MELD DIG IND

feedback
feedback