Aktiv i PLS

aktivipls

Som aktiv har du mulighed for at få indflydelse og være med til at skabe forandringer på dit uddannelsessted.

Som PLSaktiv er du optaget af at løse lokale problemstillinger på dit uddannelsessted og forbedre forholdene for dine medstuderende.

Du kan eksempelvis være med til at lave følgende aktiviteter:

  • Faglig Fredagsbar
  • Invitere en interessant oplægsholder
  • Lave politiske aktioner for at forbedre forholdene på dit uddannelsessted - Når I afholder aktiviteter på jeres uddannelsessted, så styrker I studiemiljøet, sammenholdet og gør PLS mere synlig og tilgængelig for medlemmerne.
  • Gennem den studiepolitiske indsats kan du være med til at forme PLS' politik og dermed være med til at ændre pædagoguddannelsen og forholdene på dit uddannelsessted.

Hvad er en afdeling?

En PLSafdeling består af en gruppe studerende, som har lyst til at engagere sig i studiepolitik på deres uddannelsessted.

En afdeling laver forskellige aktiviteter inden for det sociale, faglige eller politiske område. Det er en god mulighed for at opnå en masse viden og konkret erfaring, som du kan bruge fremover, ligeledes vil du opleve et stærkt fællesskab med de andre aktive.

De aktive er ambassadører for PLS. Det er jer, som de studerende møder og vil gå til med forskellige problemstillinger. Nogle af dem kan I løse lokalt, mens andre kræver rådgivning fra sekretariatet eller ændringer i lovgivningen. I kan altid få sparring med en ansat på sekretariatet.

En afdeling….

  • består af studiepolitisk engagerede og aktive studerende
  • laver aktiviteter af enten sociale, faglige og politiske karakter
  • har en plads i PLS’ HovedBestyrelse
  • bistår de studerende lokalt på studiet med løsninger vedrørende faglige, sociale og politiske problemstillinger.
  • får opkvalificering gennem blandt andet kurser, temadage og rådgivning.

Mere information
Hvis du er nysgerrig på at vide mere om at være aktiv i PLS, så grib telefonen og ring til os på 3546 5880 eller send en mail til . Vi glæder os til at høre fra dig.

nyt gennemsigtig pls

Nyheder for pædagogstuderende

Læs seneste nyt fra pædagoguddannelsen samt vigtige informationer fra PLS' sagsbehandler.

Læs mere

Søg på pls.dk

pls meld dig ind 2015 blue

Meld dig ind i Danmarks bedste studieorganisation

For kun 99 kr om måneden får du: Fagblade + Personlig rådgivning + Fagligt fællesskab + Billige Forsikringer + Kurser + Rabatkort + og meget mere...

MELD DIG IND

feedback
feedback