Afdelingsweekend 26.-28. april 2019

PLS sammenhold 2019

Lær at blive dygtigere til at organisere, øg din viden om pædagoguddannelsen og del dine erfaringer med andre afdelinger. Afdelingsweekenden er for dig, der er - eller ønsker at være, aktiv i PLS.


Hytte, telt eller shelter?
Afdelingsweekend afholdes i den sidste weekend i april. Vi overnatter i en lækker hytte lidt uden for Vejle. Der vil være mulighed for at sove i senge, men er man frisk på det, kan man også medbringe eget telt eller sove i et af de syv shelters, der hører til stedet.

Vi mødes alle i hytten fredag den 26. april kl. 17.00 (Kan man først komme lidt senere grundet afstand til Vejle, praktik eller lignende, er det ok). Weekenden afsluttes søndag kl. 13.00.

Det skal vi nå
I løbet af weekenden skal vi alle sammen lære hinanden bedre at kende, og sammen blive dygtigere til at organisere i lokalafdelingerne. Vi skal undervises af dygtige ildsjæle, erfaringsudveksle, lege og diskutere pædagoguddannelsen. Der vil være rig mulighed for at snakke med alle de andre aktive fra hele landet. Afdelingsweekenderne er netop lavet til afdelingerne og de aktive .

Hvem kan deltage?
Vi vil gerne se så mange fra hver afdeling som muligt – også dem, der er helt nye, nysgerrige og/eller ikke aktive endnu.

Det er gratis 
PLS betaler for mad, drikke, transport og overnatning. Du skal bare medbringe dit gode humør og gåpåmod.

 Alle medlemmer af PLS kan deltage.

Program 
Program følger – vi lover at det bliver super fedt!

Mere information
Har du spørgsmål, så kontakt Sarah, der er PLS' organiseringsmedarbejder.

TILMELD DIG HER

 

 

pls meld dig ind 2015 blue

Meld dig ind i Danmarks bedste studieorganisation

For kun 88 kr om måneden får du: Fagblade + Personlig rådgivning + Fagligt fællesskab + Billige Forsikringer + Kurser + Rabatkort + og meget mere...

MELD DIG IND

feedback
feedback